Yeni halka arz hisse tavan bozdu!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketi 1000 Yatırımlar Holding hisseleri, tavan serisini bozdu…

Yeni halka arz hisse tavan bozdu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yeni halka arz şirketi 1000 Yatırımlar Holding hisseleri, tavan serisini bozdu.

1000 Yatırımlar Holding’in halka arz edilen payları, 20 Kasım tarihinde Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlamıştı. BINHO hisselerinin halka arz fiyatı 125 TL olarak kayıtlara geçmişti. Daha sonra borsada işleme başlayan şirket, 9 seansta tavan yaptıktan sonra, 1 Aralık tarihinde bu seriyi bozdu. 30 Kasım tarihinde de tavan fiyatın altında açılış yapan BINHO payları, daha sonra seansın açılmasıyla birlikte çok kısa bir sürede yeniden tavan fiyata yükselmişti.

%130’UN ÜZERİNDE PRİMLENDİ

BINHO payları, halka arzın ardından en yüksek 297,25 TL’yi gördü. Yatırımcılara halka arzda 3-4 lot dağıtan BINHO, %130’un üzerinde kâr sağladı. BINHO’da 1 Aralık saat 10.40 itibariyle hareketli fiyatlama devam ediyor.

Haber

YENİ HALKA ARZ HAZIRLIKLARI

1000 Yatırımlar Holding, geçtiğimiz gün Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden bir açıklamada bulunmuş ve bir şirketin daha halka arz hazırlıklarının başladığını belirtmişti.

1000 Yatırımlar Holding’den söz konusu halka arz hakkında yapılan açıklama şu şekilde:

“Şirketimizin 29.11.2023 tarih ve 2023/14 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısında, %89 oranında pay sahibi olduğumuz Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri Anonim Şirketi’nin kayıtlı sermaye sistemine geçiş ve halka arz hazırlıklarının başlatılmasına karar verilmiştir.

Süreç hakkındaki gelişmeler ayrıca KAP’ta duyurulacaktır.

Kamouyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla.”


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Share


Benzer Haberler

Bakmadan Geçme