259.900.000 TL'lik rekor ihaleyi açıkladı!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden CEO Event Medya (CEOEM), dikkat çeken bir ihale açıklamasında bulundu. Şirket, ortak olarak katıldığı 259.900.000 TL bedelli ihalenin kendi uhdelerinde kaldığını duyurdu.

259.900.000 TL'lik rekor ihaleyi açıkladı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Ceo Event Medya A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yatırımcıların ilgisini çeken bir açıklamada bulundu. Şirket, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenecek olan 2024 yılı 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için katıldığı ortaklı ihalenin kendi uhdelerinde kaldığını duyurdu.

Ceo Event Medya’dan yapılan KAP açıklamasında, “Şirketimiz, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanlığı tarafından, 21-28 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan, 2024 yılı 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun İçinde Yer Alan Tüm Hizmetlerle İlgili Alım İşleri' ne ilişkin olarak bugün yapılan ihaleye Ceo Event Medya A.Ş.–Yıldızlar Tanıtım Organizasyon Ltd Şti. iş ortaklığının, pilot ortağı olarak katılmış ve 259.900.000 TL+KDV'lik teklif ile ihale uhdemizde kalmıştır. Söz konusu iş ortaklığındaki ortaklık oranımız %70' tir. Hizmet sözleşmesi İdari Şartnamenin 39. Maddesi uyarınca 5 (beş) gün içinde imzalanacaktır. Kamuoyunun bilgilerine sunulur. Saygılarımızla.” ifadeleri kullanıldı.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme