3 gündür yükselen hisse, bilanço sonrası düşüşte!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketi bilançosunu açıkladı. Şirketin hisseleri, gelen bilanço…

3 gündür yükselen hisse, bilanço sonrası düşüşte!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yeni halka arz şirketi bilançosunu açıkladı. Şirketin hisseleri, gelen bilanço sonrası düşmeye başladı.

Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerden finansal tablo açıklamaları gelmeye devam ediyor. Meka Beton Santralleri de finansal tablosunu açıklayan şirkelerden biri oldu. 8 Kasım akşam saatlerinde finansal tablo açıklaması yapan şirketin hisseleri, 9 Kasım seansı ile birlikte borsada düşüşe geçti.

3 GÜNDÜR YÜKSELİYORDU!

Halka arz edilmesinin ardından hisseleri yükseliş gösteren Meka Beton Santralleri, daha sonra ise düşüşe geçmişti. Son 3 gündür yeniden yükselişe geçen MEKAG, gelen bilanço sonrası 9 Kasım tarihinde düşüşe geçti.

TEDBİRLİ İŞLEM GÖRÜYOR!

Meka Beton Santralleri hisselerine Borsa İstanbul tarafından tedbir getirilmişti. MEKAG hisselerinde, 8 Aralık seans sonuna kadar kredili işlem ve açığa satışın yanı sıra emir paketi tedbiri ve brüt takas tedbirleri de yer alıyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme