3 şirketin yatırımcılarına bu hafta para dağıtılacak!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerde temettü dağıtımı devam ediyor. Bu hafta, DURDO, YKSLN ve…

3 şirketin yatırımcılarına bu hafta para dağıtılacak!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerde temettü dağıtımı devam ediyor. Bu hafta, DURDO, YKSLN ve MAKIM yatırımcılarında kâr payı dağıtımı gerçekleştirilecek.

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketler, yatırımcılarına geçtiğimiz yılın kârlarından pay dağıtmaya devam ediyor. Bu hafta da 3 şirket, temettü (kâr payı) dağıtımı gerçekleştirecek.

Yatırımcılarında hesaplarında nakit olarak dağıtılacak olan temettülerin kullanımı, yatırımcı inisiyatifinde olacak.

17 EKİM’DE 2 ŞİRKET TEMETTÜ DAĞITACAK!

BIST şirketlerinden Duran Doğan Basım (DURDO) ve Yükselen Çelik (YKSLN) 17 Ekim Salı günü paydaşlarına nakit kâr payı dağıtacak.

DURDO yatırımcıları, pay başına brüt 0,16 TL kâr payı alacak. YKSLN yatırımcıları ise pay başına brüt 0,10 TL temettü alacak.

MAKIM YATIRIMCILARIN 18 EKİM’DE PAY ALACAK!

BIST şirketlerinden Makim Makine (MAKIM) yatırımcıları da 18 Ekim Çarşamba günü temettüsünü alacak. Bu yatırımcıların hesaplarına da pay başına brüt 0,1657142 TL kâr payı dağıtılacak.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme