34.957.069 dolarlık sözleşme imzalandı!

Borsa İstanbul'un öncü şirketlerinden Aselsan Elektronik (ASELS) yeni iş sözleşmesi imzaladı. Şirket, sözleşme bedelinin 34.957.069 dolar olduğunu açıkladı.

34.957.069 dolarlık sözleşme imzalandı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'nin savunma sanayii sektöründe öncü şirketlerinden Aselsan Elektronik, dikkat çeken bilançosunun ardından iş anlaşmalarına da devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde de toplam 35 milyon doların üzerinde satış sözleşmesi imzalayan şirket, yine yüksek bedelli bir iş sözleşmesine imza attı.

Aselsan Elektronik, söz konusu iş sözleşmesine ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklamada bulundu. Aselsan'dan yapılan açıklamada, "ASELSAN ile Asya-Pasifik bölgesinde yer alan müşterileri arasında; savunma sistemlerinin ihracatına yönelik toplam bedeli 34.957.069,- ABD Doları olan yurt dışı satış sözleşmeleri imzalanmıştır." denildi.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme