37.617.530 TL iş anlaşması açıklandı!

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Oncosem Onkolojik Sistemler (ONCSM) 37.617.530 TL bedelli iş anlaşması açıkladı. Şirketin imzaladığı sözleşme detayları haberimizde!

37.617.530 TL iş anlaşması açıklandı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Halka arz sonrası gösterdiği yükseliş performansı ile adından söz ettiren Oncosem Onkolojik Sistemler, iş anlaşması açıklamaları ile de dikkat çekiyor. Geçtiğimiz aylarda da birçok kez iş sözleşmesi imzalayan şirket, 20 Şubat 2024 tarihli borsa seansı öncesinde de bir açıklamada bulundu. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklamada bulunan şirket, sözleşme bedelinin ise 37.617.530,72 TL olduğunu belirtti.

Oncosem'den yapılan KAP açıklamasında, "Şirketimiz ile Ankara Etlik Şehir Hastanesi tarafından yapılan "KEMOTERAPİ İLAÇ HAZIRLAMA HİZMET ALIMI İHALESİ (24 AYLIK) " sözleşmesi, 37.617.530,72 TL bedelle imzalanmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyururuz." ifadelerine yer verildi.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme