4-8 Mart 2024 HALKA ARZ Takvimi!

Son zamanlarda halka arz olan şirketlere olan yatırımcı ilgisi arttı. 2024 yılında şimdiye dek 7 şirket halka arz onayı alırken, 4-8 MArt haftası halka arz takvimi de araştırılmaya başladı. Bu hafta halka arz var mı? 4-8 Mart yeni halka arz olacak mı? sorularının yanıtı haberimizde!

4-8 Mart 2024 HALKA ARZ Takvimi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 2024 yılının ilk iki ayında toplam 7 şirkete halka arz onayı vermişti. Bu şirketlerden; Pasifik Teknoloji (PATEK), Bor Şeker (BORSK), Limak Doğu Anadolu Çimento (LMKDC), Alves Kablo (ALVES) ve Oba Makarnacılık (OBAMS) borsada işleme başladı. Artemis Halı (ARTMS) ise 4 Mart 2024 Pazartesi günü Borsa İstanbul'da işleme başlayacak. Mogan Enerji Yatırım Holding (MOGAN) paylarının ise halka arz sonuçlarının açıklanmasının ardıdan 6 ya da 7 Mart tarihinde Borsa İstanbul'da işleme başlaması bekleniyor.

2024 yılının ilk halka arzları bu şirketler olurken, Mart ayının ilk haftasında yeni halka arz olup olmayacağı yatırımcıların merak konusu oldu. Sermaye Piyasası Kurulu, 29 Şubat 2024 tarihinde bir bülten yayımladı ve bu soru yanıt bulmuş oldu.

4-8 MART HALKA ARZ TAKVİMİ

SPK tarafından yayımlanan 29 Şubat tarihli son bültende yeni halka arz onayı çıkmadı. Kurul'dan sadece bir şirkete bedelsiz sermaye artırımı için onay gelmişti. Dolayısı ile 4-8 Mart haftasında yeni halka arz olmayacak ve halka arz takvimi bu hafta boş olacak.

Uygulamalarımızdan tüm halka arz süreçlerini takip edebilirsiniz.

iOS Uygulama Linki

Android Uygulama Linki


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme