4 dev şirketin hissesi öneri listesinde!

Deniz Yatırım, 4 dev şirketin hissesini önerilere aldı. TAVHL, SISE, AKBNK ve TUPRS hisseleri…

4 dev şirketin hissesi öneri listesinde!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Deniz Yatırım, 4 dev şirketin hissesini önerilere aldı. TAVHL, SISE, AKBNK ve TUPRS hisseleri bugünkü listede yer aldı. İşte detaylar!

Borsa İstanbul’da yükseliş devam ederken, zaman zaman kâr realizasyonları da gelmeye devam ediyor. Birçok yatırım kuruluşu ve aracı kurum bazı hisseleri de öne çıkanlar arasında listeliyor.

Deniz Yatırım da resmi web sitesinde 4 dev şirketin hisselerini öneri listesinde sıraladı. Deniz Yatırım’ın listelediği hisse senetleri arasında Şişe Cam, Tav Havalimanları, Akbank ve Tüpraş hisseleri yer aldı.

ŞİŞE CAM HİSSE ANALİZ

Son 12 ayda en yüksek 49,53 TL’yi gören SISE hisseleri, en düşük ise 20 TL’yi gördü. Şişe Cam’ın hisseleri 47 TL fiyatlardan işlem görüyor.

Haber

TAV HAVALİMANLARI HİSSE ANALİZ

Son 12 ayda en yüksek 110 TL’yi gören TAVHL hisseleri, en düşük ise 48,22 TL’yi gördü. Şirket hisseleri 106 TL fiyatlardan işlem görüyor.

Haber

AKBANK HİSSE ANALİZ

Akbank’ın Borsa İstanbul’da işlem gören hisseleri son 12 ayda en yüksek 23,10 TL’yi görürken en düşük ise 7,09 gördü. AKBNK hisseleri 22,82 TL fiyatlardan işlem görüyor.

Haber

TÜPRAŞ HİSSE ANALİZ

Borsa İstanbul’un güçlü şirketlerinden Tüpraş, yakın zamanda bedelsiz sermaye artırımına gitmişti. Şirket hisseleri son 12 ayda en yüksek 93,6 TL fiyatları görmüştü. En düşük ise 30,21 TL’yi gören TUPRS hissesi 90 TL fiyatlardan işlem görüyor.

Haber

Borsa İstanbul’un bu 4 dev şirketinin hisseleri, Deniz Yatırım’ın öneri listesinde yer alıyor.

Haber

Bu sayfada yer alan haberler ve haberlerin içerdiği şirketler hakkındaki bilgiler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Bakmadan Geçme