4 şirket için beklenen gün geldi! TUPRS, FROTO, TOASO, AYGAZ

Borsa İstanbul'da işlem gören birçok şirketi bulunan Koç Holding'in 4 şirketi için yatırımcıların…

4 şirket için beklenen gün geldi! TUPRS, FROTO, TOASO, AYGAZ
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da işlem gören birçok şirketi bulunan Koç Holding’in 4 şirketi için yatırımcıların merakla beklediği gün geldi.

Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerin, 2023/9 bilançosu açıklanıyor. Şu sıralar birçok şirket, yılın 9 aylık dönemindeki faaliyetlerini yatırımcıları ile paylaşıyor. Koç Holding’in iştiraki olduğu 4 büyük şirket için de yatırımcıların merakla beklediği gün geldi.

Şirkete bağlı olan 4 borsaya kote firma, bugün bilançolarını açıklayacak. Koç Holding iştiraklerinden Arçelik, geçtiğimiz günlerde 2023/9 bilançosunu yatırımcılarla paylaşmıştı.

4 ŞİRKETİN BİLANÇOSU AÇIKLANACAK!

Yatırımcıların, bilançosunu merakla beklediği şirketlerin başında şüphesiz Ford Oto ve Tüpraş geliyor. Bu şirketlerin bilançoları, 25 Ekim seans kapanışının ardından açıklanacak.

Öte yandan Koç Holding bünyesinde bulunan bir diğer otomotiv şirketi Tofaş da bilançosu açıklanacak olan şirket olarak dikkat çekiyor. Aygaz da yine 25 Ekim seans kapanışının ardından 2023/9 bilançosunu yatırımcılarla paylaşacak!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme