40 milyon dolarlık dev anlaşma açıklandı!

Borsa İstanbul'un yeni şirketi, rekor hacimli distribütörlük anlaşmasını duyurdu. Borsa İstanbul…

40 milyon dolarlık dev anlaşma açıklandı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yeni şirketi, rekor hacimli distribütörlük anlaşmasını duyurdu.

Borsa İstanbul‘da işlem gören şirketlerden Sanica Isı, Irak’ta faaliyet gösteren bir firma ile distribütörlük anlaşması imzaladı. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklamada bulunan şirket, 10 yıl süreli anlaşmanın 40.000.000 ABD Doları hacimli olduğunu belirtti.

Sanica‘dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Şirketimiz ile Irak’ın en büyük boru dağıtıcı firmalarından olan Zanobia - Haroon Group firması arasında 40.000.000 ABD Doları hacminde ve 10 yıl süreli alt yapı - üst yapı boru distribütörlük anlaşması 03.11.2023 tarihinde imzalanmıştır.

Kamuoyu ve Pay Sahiplerinin bilgisine sunarız.”

Haber
SANICA ISI TARAFINDAN YAPILAN KAP DUYURUSU

2022’DE HALKA ARZ OLMUŞTU

Sanica Isı (SNICA), 24 Kasım 2022 tarihinde Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlamıştı. 20,03 TL‘den halka arz edilen şirket, halka arzın ardından 3 Ekim 2023 tarihinde tarihi zirve fiyatı olan 47,92 TL‘yi görmüştü.

Haber
SNICA HİSSESİNİN TARİHİ ZİRVE SONRASI DÜŞÜŞÜ!

Daha sonra ise düşüşe geçen SNICA hisseleri, 3 Kasım Cuma seansını 29,64 TL‘den kapatmıştı. Şirketin borsada işlem gören hisseleri, tarihi zirve fiyatının ardından yaklaşık %38 oranında değer kaybetti.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme