6-10 Mayıs 2024 Halka Arz Takvimi Belli Oldu!

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan bültenin ardından, 6-10 Mayıs haftasının halka arz takvimi belli oldu. İşte detaylar!

6-10 Mayıs 2024 Halka Arz Takvimi Belli Oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 2 Mayıs 2024 tarihinde bülten yayımlamıştı. Yayımlanan bültende 2 şirkete halka arz için onay çıktı. Halka arz onayı alan şirketlerden ise Koç Metalurji ve Altınay Savunma Teknolojileri oldu. Her iki şirketin de SPK onaylı halka arz izahnameleri yayımlandı. Yayımlanan izahnamelerle birlikte halka arza dair tüm detaylar da netleşmiş oldu.

6-10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ

Açıklanan son SPK bülteninin ardından halka arz takvimi belli oldu. 6-10 Mayıs haftasında 2 şirket halka arz edilecek. Bu şirketler, ALtınay Savunma Teknolojileri ve Koç Metalurji olacak. Altınay Savunma Teknolojileri 8-9-10 Mayıs tarihlerinde, Koç Metalurji ise 9-10 Mayıs tarihlerinde talep toplama işlemlerini gerçekleştirecek.

Öte yandan; önceki hafta halka arz onayı alan ve talep toplama işlemlerini tamamlayan Koton Mağazacılık ile Lila Kağıt'ın 6-101 Mayıs haftasında halka arz sonuçlarını açıklaması ve borsada işleme başlaması bekleniyor.

ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ DETAYLARI!

Altınay Savunma Teknolojileri, halka arzda toplam 58.823.530 lotu satışa sunacak. Şirketin halka arzında bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi uygulanacak. Altınay Savunma halka arz fiyatı ise 32 TL olacak.

KOÇ METALURJİ HALKA ARZ DETAYLARI!

Koç Metalurji halka arzında ise toplam 125.000.000 lot satışa sunulacak. Bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yapılacak olan Koç Metalurji'nin halka arz fiyatı ise 20,50 TL şeklinde açıklandı.