A1 ve BofA topladı! Yüzde 74 düşen hisse tavana yürüdü!

Borsa İstanbul'da Ramazan Bayramı sonrası seans başladı. A1 Capital ve Bank of America üzerinden yüklü alım yapılan Çan 2 Termik (CANTE) tavana yürüdü. CANTE payları, tarihi zirvesinden yüzde 74 düşüş göstermişti.

A1 ve BofA topladı! Yüzde 74 düşen hisse tavana yürüdü!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Çan 2 Termik A.Ş. (CANTE), 15 Nisan tarihli seansa sert yükselişle başladı. Tarihi zirvesinden %74 aşağıda işlem gören CANTE payları, tavana yakın yükseliş kaydetti. CANTE'de en fazla alım yapılan aracı kurumlar, A1 Capital ve Bank of America oldu.

ZİRVEDEN %74 AŞAĞIDAYDI!

Çan 2 Termik A.Ş.'nin Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 15 Kasım 2022 tarihinde zirve fiyatı görmüştü. O tarihte 71,95 TL'ye yükselen hisse, daha sonra ise kademeli olarak düşüş kaydetmişti. Uzun müddettir 20 TL'nin altında işlem gören CANTE payları, 9 Nisan 2024 tarihli bayram öncesi seansı da 18,47 TL'den kapatmıştı. CANTE, 15 Nisan seansında ise sert yükseliş göstererek 20 TL'nin üzerine çıktı.

A1 ve BofA topladı! Yüzde 74 düşen hisse tavana yürüdü!

A1 VE BOFA TOPLADI!

Çan2 Termik A.Ş. paylarında, 15 Nisan tarihinde en fazla alım yapılan aracı kurumlar A1 Capital ve Bank of America oldu. A1 Capital üzerinden saat 10.20 itibariyle 2,1 milyon lotun üzerinde alım yapıldı. Alıcılar tarafında ikinci kurum ise Bank of America oldu. Bank of America üzerinden de 1,8 milyon lotun üzerinde CANTE hissesi alındı.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme