Ağustos'ta 1341 TL'yi gören hisse, 360 TL'ye düştü!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden Ingram Bilişim hisseleri, sert düşüşü ile dikkat çekiyor…

Ağustos'ta 1341 TL'yi gören hisse, 360 TL'ye düştü!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerden Ingram Bilişim hisseleri, sert düşüşü ile dikkat çekiyor. Ağustos ayında 1341 TL’yi gören INGRM hisseleri, şu sıralar 360 TL’li fiyatlada işlem görüyor!

Son zamanlarda düşüşü ile konuşulan Ingram Bilişim hisselerinde kayıp devam ediyor. Geçtiğimiz yıldan bu yana, %2000‘in üzerinde değerlenen Ingram Bilişim hisseleri, Ağustos ayında 1341 TL‘yi görmüştü. Tarihi zirvelerinden aşağı doğru süzülmeye başlayan INGRM hisseleri, yatırımcılarına büyük kayıp yaşattı.

%75’E YAKIN DEĞER KAYBI!

Ingram Bilişim hisselerine, tarihi zirvelerden veya zirveye yakından yatırımcı olanlar, büyük kayıp yaşadı. 11 Ağustos‘ta 1341 TL‘den başlayan düşüş, halen devam ediyor. Sadece 2 ay gibi kısa bir süre içerisindeki kayıp ise %75‘e yaklaştı. 980 TL değer kaybeden INGRM hisseleri, şu sıralar 360 TL‘li fiyatlarda işlem görüyor.

Haber


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme