AK Yatırım, yeni halka arz hissede yüklü alım yaptı!

Borsada işleme başlamasının ardından halka arz fiyatının altına düşen Avrupakent GYO (AVPGY) hisselerinde 22 Aralık tarihli seans hayli hareketli geçti. Hacimliler listesinde üst sıralarda bulunan AVPGY hisselerinde Ak Yatırım yüklü alım yaptı. Detaylar, Halka Arz Hisseler olarak hazırladığımız haberde!

AK Yatırım, yeni halka arz hissede yüklü alım yaptı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Avrupakent GYO (AVPGY), 21 Aralık Perşembe günü Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştı. İlk işlem gününde taban fiyatı gören AVPGY payları, 55,08 TL'den halka arz edilse de şu sıralar halka arz fiyatının altında bulunuyor. Avrupakent GYO hisseleri, 22 Aralık 2023 Cuma günkü seansta ise adeta rekor kırdı. Hisse, BIST Hacimliler listesinde 3,38 milyar TL'lik hacimle 5. sırada yer aldı.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Şirketin hisselerinde para giriş çıkışı Cuma günü bir hayli hareketli olurken AK Yatırım'dan ise çok ciddi miktarda alım geldi. AK Yatırım'dan 22 Aralık Cuma günü tam 5.994.212 lot alımı gerçekleştirildi. AK'ın ardından en çok AVPGY hissesi alan kurum ise 333.783 lot ile Halk Yatırım oldu. Tacirler Yatırım da 22 Aralık tarihinde 97.023 lot ile üçüncü sırada yer aldı.

TAM 301.977.858 TL'LİK LOT ALIMI YAPILDI!

Ak Yatırım'dan alınan lotların ortalama maliyetleri 50,802 TL olarak kayıtlara geçti. Kurum, bu maliyetle aldığı 5.994.212 lota karşılık AVPGY hisselerine 301.977.858 TL yatırmış oldu.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme