Yazılım şirketinin kâr payı ödemesi yarın hesaplarda!

Borsa İstanbul'un yazılım şirketlerinden biri olan ARD Yazılım (ARDYZ) kâr payı ödemesi yapacak. İşte şirketin kâr payı (temettü) ödemesi hakkında detaylar!

Yazılım şirketinin kâr payı ödemesi yarın hesaplarda!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da işlem gören yazılım şirketlerinden biri olan ARD Yazılım, kâr payı dağıtım kararı almıştı. Şirket, bu karar doğrultusunda temettüsünü pay şeklinde değil nakit ödeme şeklinde gerçekleştirecek. Şirket, bu konudaki kararını daha önce Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden yatırımcılarla paylaşmıştı.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

ARD Yazılım'ın temettü ödemesi 25 Aralık 2023 Pazartesi tarihinde gerçekleştirecek. Şirket, pay başına brüt 0,0152941 TL, net ise 0,0137646 TL ödeme gerçekleştirecek. Portföyünde ARDYZ hissesi bulunan yatırımcılar, temettü dağıtımı sonrası nakit şekilde temettüsünü alacak.

Yazılım şirketinin kâr payı ödemesi yarın hesaplarda!

6 AYDA %200'E YAKIN YÜKSELDİ!

ARD Yazılım'ın hisseleri, son zamanlarda borsanın yükselen hisselerinden biri oldu. Bu yükseliş ile birlikte yatırımcıların dikkatini çeken şirket, son 6 ayda %197,14 kazandırdı. 2023 Haziran ayında 8-9 TL fiyatlardan işlem gören ARDYZ payları, 22 Aralık 2023 tarihli seansı 24,90 TL'den kapattı.

Yazılım şirketinin kâr payı ödemesi yarın hesaplarda!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme