Al sinyali veren hisseler 4 Temmuz 2023

Borsa İstanbul'da yükseliş devam ederken yatırımcılar da göstergeleri güçlü al sinyali veren…

Al sinyali veren hisseler 4 Temmuz 2023
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da yükseliş devam ederken yatırımcılar da göstergeleri güçlü al sinyali veren hisseleri araştırmaya devam ediyor. Borsada rallinin başlaması ve finansal tabloların da gelmesinin ardından güçlü al sinyali veren hisseleri sizler için araştırdık! Borsada güçlü al sinyali veren hisseler 2023’te hangileri! İşte detaylar!

Türkiye’de enflasyon ve döviz kuru karşısında ucuz kalan Borsa İstanbul’da yükseliş devam ediyor. Birçok yatırımcı bu yükseliş öncesi panik havasında olsa da şirket bazlı araştırmalarını yürüten yatırımcılar da detay incelemelerini sürdürüyor. Bu detaylardan biri de elbette hisselerin göstergeleri olarak karşımıza çıkıyor.

Göstergeleri AL SİNYALİ veren hisse senetleri de yatırımcıların merakla araştırdığı konuların başında geliyor. Aşağıda yer alan listede, 4 Temmuz 2023 tarihi kapanış fiyatları ile al sinyali veren hisseler listelenmiştir.

Haber

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.


Bakmadan Geçme