Al sinyali veren hisseler | 10 Temmuz 2023

Borsa İstanbul'da ralli devam ediyor. Birçok hissede yükseliş sürerken, bu yükselişe ayak uydurması…

Al sinyali veren hisseler | 10 Temmuz 2023
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da ralli devam ediyor. Birçok hissede yükseliş sürerken, bu yükselişe ayak uydurması beklenen bazı hisselerde de ‘al sinyali’ çalıştı. 12 göstergenin birçoğunun al sinyali verdiği 5 hisseyi sizler için derledik. İşte 10 Temmuz tarihinde bugün al sinyali veren hisseler!

Borsa İstanbul’da devam eden yükseliş, yatırımcıların portföylerini de büyütmeye başladı. Rallinin sürdüğü borsada, birçok hisse henüz beklenen fiyatlara gelemezken bazı hisselerde de göstergelerin çalıştığı ve al-sat sinyallerinin geldiği görülüyor.

Bugün 10 Temmuz tarihinde öne çıkan 5 hisse, Finnet2000 tarafından paylaşıldı. Yayınlanan bilgilerde, al sinyali veren hisseler de belli oldu. Göstergelerin birçoğu, bu hisselerde ’al sinyali’ verdiğini belirtti. İşte öne çıkan ilk 5 hisse!

AL SİNYALİ VEREN HİSSELER!

DESA (DESA DERİ)

POLTK (POLİTEKNİK METAL)

SNICA (SANİCA ISI)

CEMTS (ÇEMTAŞ ÇELİK MAKİNA)

PINSU (PINAR SU)

Haber
**AL SİNYALİ VEREN HİSSELER!**

AL SİNYALİ NASIL BELİRLENİR?

Al sinyali veren hisseler, teknik analiz araçları ve stratejileri kullanılarak belirlenir. Bunlar arasında hareketli ortalama kesimleri, RSI aşırı satım bölgesi, desteğin geçilmesi ve indikatörlerin uyumu gibi yöntemler bulunur. Ancak, al sinyallerinin her zaman doğru sonuçlar vermediği unutulmamalıdır.

YASAL UYARI: Bu sayfada yer alan haberler ve haberlerin içerdiği şirketler hakkındaki bilgiler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Bakmadan Geçme