Göstergeleri 'sat sinyali' veren hisseler | 10 Temmuz 2023

Borsa İstanbul'daki yükselişin ardından bazı hisselerin göstergeleri sat sinyali vermeye başladı…

Göstergeleri 'sat sinyali' veren hisseler | 10 Temmuz 2023
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’daki yükselişin ardından bazı hisselerin göstergeleri sat sinyali vermeye başladı. Finnet2000 raporunda yer alan 10 Temmuz 2023 tarihinde sat sinyali veren hisseleri sizler için derledik!

Borsa İstanbul’da yeni bir haftaya başlanıyor. Seçim sonrası yükselişine başlayan ve bayram sonrasında da bu yükselişe devam eden borsada bazı hisseler dip fiyatlarda seyrini devam ettirirken birçok hissede de kâr realizisyonları gelmeye başladı.

Geçtiğimiz hafta birçok hissenin al sinyali ve ‘sat sinyali’ verdiği durumları sizler için paylaşmıştık. Bu haftanın ilk gününde de ‘sat sinyali’ veren hisseler belli oldu.

Finnet2000, göstergelerinin birçoğu sat sinyali veren hisseleri yayınlandı. Yayınlanan bilgilerde, ‘sat sinyali’ veren ilk 5 hisse ise şu şekilde:

KRVGD (KERVAN GIDA)

YKBNK (YAPI VE KREDİ BANKASI)

AKBNK (AKBANK)

AYEN (AYEN ENERJİ)

DOCO (DO & CO)

Haber
SAT SİNYALİ VEREN HİSSELER

SAT SİNYALİ NASIL BELİRLENİR?

Sat sinyali belirlemek için hisse senetlerinde yaygın olarak kullanılan yöntemler arasında teknik analiz ve temel analiz yer almaktadır. Teknik analiz, fiyat hareketlerini ve grafik desenlerini inceleyerek hisse senetlerinin alım veya satım zamanlamasını tahmin etmeye çalışır.

Temel analiz ise şirketin finansal performansını, faaliyetlerini ve gelecekteki beklentilerini analiz ederek hisse senedinin değerini belirlemeye çalışır.

Bu analizler, yatırımcıların sat sinyalleri alması için fikir ve rehberlik sağlar. Ancak her iki analiz yöntemi de yatırım kararlarını etkileyen diğer faktörlerle birlikte dikkate alınmalıdır.

YASAL UYARI: Bu sayfada yer alan haberler ve haberlerin içerdiği şirketler hakkındaki bilgiler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Bakmadan Geçme