Alves Kablo halka arz sonuçları açıklandı mı? ALVES kaç lot verdi?

Halka arz onayı alan son şirketlerden Alves Kablo, talep toplama işlemlerini tamamladı. Alves Kablo kaç lot verdi? Alves Kablo halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? ALVES borsada ne zaman işlem görecek? sorularının yanıtı, yatırımcılar tarafından merak ediliyor.

Alves Kablo halka arz sonuçları açıklandı mı? ALVES kaç lot verdi?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'a bir şirket daha geliyor. Alves Kablo halka arzına, 16 Şubat 2024 tarihinde onay çıkmıştı. Şirket, 22-23 Şubat 2024 tarihlerinde talep toplama işlemlerini tamamladı. Alves Kablo halka arzında toplam 40.000.000 lot satışa sunuldu. Halka arz fiyatı 19,45 TL olan şirket, bireysel yatırımcılara ise eşit dağıtım yapacak.

Alves Kablo'nun halka arzında bireysel yatırımcılara lotların %80'ine denk gelen 32.000.000 lot ayrılırken, geri kalan 8.000.000 lot (%20) ise kurumsal yatırımcılara ayrılmıştı. Bu halka arza katılan yatırımcılar, şirketin halka arz sonuçlarını ve borsa işlem tarihini araştırmaya başladı.

ALVES KABLO HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Alves Kablo halka arz sonuçları henüz açıklanmadı. Şirketin, halka arz sonuçlarını 26 ya da 27 Şubat'ta açıklaması bekleniyor. Alves Kablo halka arz sonuçları açıklandığında, mobil uygulamalarımızdan anlık bildirim gönderilecektir. Uygulamalarımızdan tüm halka arz süreçlerini takip edebilirsiniz.

iOS Uygulama Linki

Android Uygulama Linki

ALVES KABLO KAÇ LOT VERDİ?

Alves Kablo'nun halka arzına katılan bireysel yatırımcılara kaçar lot dağıtılacağı konusu, halka arz sonuçlarının ardından netlik kazanacak. Bu konuda da uygulamalarımızdan anlık bildirim gönderilecektir.

ALVES KABLO BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Alves Kablo'nun halka arz edilen paylarının, 28-29 Şubat ya da 1 Mart tarihinde Borsa İstanbul'da işleme başlaması bekleniyor. Net tarih açıklandığında mobil uygulamalarımızdan anlık bildirimlerle takip edebilirsiniz.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme