Anadolu Isuzu'dan bedelsiz kararı geldi!

Borsa İstanbul'un dev şirketlerinden Anadolu Isuzu (ASUZU) bedelsiz sermaye artırımı kararı aldı…

Anadolu Isuzu'dan bedelsiz kararı geldi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un dev şirketlerinden Anadolu Isuzu (ASUZU) bedelsiz sermaye artırımı kararı aldı. Şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklamada, bedelsiz oranının %200 olduğunu duyurdu. ASUZU ne zaman bölünecek?

Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da payları işlem gören Anadolu Isuzu, bedelsiz sermaye artırımı kararı aldı. Şirket, 11 Eylül tarihli seansın kapanmasının ardından, alınan kararı Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden yatırımcılara duyurdu. ASUZU, bu karar doğrultusunda Sermaye Piyasası Kurulu’na başvuruda bulunacak. Şirketin mevcut sermayesi 84.000.000 TL olarak göze çarpıyor. SPK’dan onay alınması halinde ulaşılacak sermaye ise 252.000.000 TL olacak. Şirketin bedelsiz sermaye artırımı oranı ise %200 şeklinde göze çarpıyor.

ASUZU NE ZAMAN BÖLÜNECEK?

Anadolu Isuzu’nun 2023 yılı sonlarında ya da 2024 yılı ilk çeyreğinde bedelsiz sermaye artırımını gerçekleştirmesi bekleniyor.

Anadolu Isuzu’nun bedelsiz sermaye artırımını, sayfanın en altında linkleri bulunan mobil uygulamalarımız üzerinden takip edebilirsiniz.

Bakmadan Geçme