Astor, Irak'ta milyon dolarlık sözleşme imzaladı!

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden Astor Enerji, yine dikkat çeken bir iş sözleşmesi imzaladı…

Astor, Irak'ta milyon dolarlık sözleşme imzaladı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yeni şirketlerinden Astor Enerji, yine dikkat çeken bir iş sözleşmesi imzaladı. İşte detaylar!

Borsa İstanbul‘un rekortmen halka arzlarından biri olan Astor Enerji, iş anlaşmalarına devam ediyor. Son zamanlarda yaptığı iş anlaşmaları ile dikkat çeken şirket, 27 Kasım Pazartesi günü de yine adından söz ettirecek bir sözleşme imzaladı. Astor’un Irak’ta bir firma ile yaptığı iş anlaşması 10 milyon doların üzerinde.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden bir açıklamada bulunan şirket, “Irak’ta yerleşik özel bir firma ile 24.11.2023 tarihinde 10.200.000- USD (Onmilyonikiyüzbin Amerikan Doları, 294.379.140.- TürkLirası TCMB Satış Kuru alınmıştır.) tutarında, DağıtımTransformatörü, satış sözleşmesi imzalanmıştır. Yapılan sözleşmenin 2022 yılı hasılata oranı % 3,98 dir.” ifadelerini kullandı.

Haber

HİSSELER HAREKETLENDİ

Astor’dan gelen KAP açıklamasının ardından Borsa İstanbul’da işlem gören ASTOR payları da hareketlendi. Şirketin hisselerinde hacmin arttığı görüldü.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme