Atakey Patates (ATAKP) halka arzında talep toplama tarihleri!

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden biri olmaya hazırlanan Atakey Patates'in talep toplama…

Atakey Patates (ATAKP) halka arzında talep toplama tarihleri!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yeni şirketlerinden biri olmaya hazırlanan Atakey Patates’in talep toplama tarihleri belli oldu. Şirket, 13 Temmuz tarihinde SPK’dan onay almıştı. ATAKP işlem kodu ile 19-20-21 Temmuz tarihleri arasında talep toplanacak.

Atakey Patates, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arzı onaylanan şirketlerden biri oldu. 13 Temmuz tarihinde onay alan Atakey Patates, toplamda 28.224.000 lotu halka arz yolu ile satışa sunacak.

Atakey Patates’in halka arzında işlem kodu ATAKP olacak hisse fiyatı ise 39,50 TL şeklinde duyuruldu. Atakey Patates’in halka arzına katılan bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi uygulanacak. Öte yandan hissedarlar bu halka arza T1 ve T2 bakiyeler ile katılamayacak.

ATAKEY PATATES TALEP TOPLAMA TARİHLERİ

Halka arz onayı alan Atakey Patates, talep toplama tarihleri Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada, 19-20-21 Temmuz tarihleri arasında talep toplanacağı bildirildi. ATAKP işlem kodu ile banka ve aracı kurumlar üzerinden talep girişi gerçekleştirilecek. Ayrıca, şirketin halka arzında talep toplama saatleri ise 09.00-17.00 olacak.

Bakmadan Geçme