Avrupakent GYO hisselerinde neler oluyor?

Son halka arz Avrupakent GYO (AVPGY) halka arz fiyatının altında işlem görmeye devam ediyor. AVPGY hisselerinde yaşanan son gelişmeler, Halka Arz Hisseler olarak hazırladığımız haberde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Avrupakent GYO hisselerinde neler oluyor?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Avrupakent Gayrimenkul Yatıırm Ortaklığı A.Ş., Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay aldıktan sonra 21 Aralık tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştı. Şirketin hisseleri daha ilk günden seans açılışı ile birlikte -%8'i görmüş ve günü de taban fiyattan kapatmıştı. Yaşanan bu gelişmenin ardından düşüşünü sürdüren AVPGY hisselerinde kayıp ise her geçen gün büyümeye devam ediyor.

100 MİLYON LOT HALKA ARZ EDİLDİ

Avrupakent GYO, toplam 100 milyon lotu halka arz etti. Şirketin halka arzı katılan yatırımcı sayısı, lot sayısına oranla beklenenden düşük kalınca, düşüş de kaçınılmaz oldu. Hisselerin ne zaman yükselişe geçerek halka arz fiytatının üzerine çıkacağı sorusu ise gizemini koruyor. Özellikle borsadaki genel düşüşün de gündemde olması, AVPGY yatırımcılarını endişelendiriyor.

YÜZDE 25 DEĞER KAYBI!

Avrupakent GYO'nun halka arz fiyatı 55,08 TL şeklinde açıklanmıştı. O fiyatı borsada hiç görmeyen hisse, en yüksek ise 55,05 TL'yi gördü. İlk işlem gününden bu yana düşüşünü sürdüren AVPGY hisselerinde, kayıp %25'e dayandı. 26 Aralık tarihli Borsa İstanbul seansında da tabana yaklaşan AVPGY hisseleri, 41,24 TL'ye kadar geriledi. Hissede taban fiyat ise 40,96 TL.

Avrupakent GYO hisselerinde neler oluyor?


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Yorumlar 3
İzmitli 27 Aralık 2023 23:14

Hisse 970 ten islem görürken ben hisseyi 1000 tlye satisa cikardim bir dakikada hisse 1000 tl ye cikti ve aynı hızla düstü bu iste bi ***lük var

Adnan k 27 Aralık 2023 16:44

Borsa sahtekarlar in elinde.sattim ve bir daha asla girmem.inadina döviz bundan sonra

Kurtan rozayeli 27 Aralık 2023 13:30

SPK nın işini düzgün yapmadığı açık demekki

Bakmadan Geçme