Aylardır düşen hissede 'SAT' sinyali!

Kasım 2022'den bu yana yaklaşık 8 aydır düşüş gösteren CANTE hissesinde 'sat sinyali' görüldü…

Aylardır düşen hissede 'SAT' sinyali!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kasım 2022’den bu yana yaklaşık 8 aydır düşüş gösteren CANTE hissesinde ‘sat sinyali’ görüldü. Hissede gün içerisindeki kayıp devam ediyor.

2022 Kasım ayında tarihi zirvelerini gören Çan2 Termik A.Ş. hisseleri son zamanlarda yatırımcılarını düşündürüyor. 1 yıllık periyotta 71,92 TL fiyatı gören hisse senedi, en düşük ise 15,83’ü gördü. Düşüş grafiği devam eden hissede, bugün ise ‘sat sinyali’ görüldü. Finnet‘te yer alan bilgilere göre, 12 göstergenin birçoğu CANTE için ‘SAT’ verdi.

Şirket hisseleri Mayıs ayının ilk gönlerinde adete dip fiyatlar ı görürken, daha sonra ise yükseliş ivmesi göstermişti. 6 Temmuz tarihinde yeniden 33 TL‘nin üzerine yükselen CANTE‘de 11 Temmuz tarihinde ise düşüş başladı. Şirket hisseleri, o tarihten bu yana düşüşünü ise devam ettiriyor.

CANTE bugün ise seansın başlamasından sonra yeniden kırmızı mumu yaktı. Hisseler, gün içerisinde 22 TL‘nin de altına geriledi.

SAT SİNYALİ VEREN HİSSELER

Finnet’te yer alan bilgilere göre SAT SİNYALİ veren diğer hisseler ise şu şekilde:

DERIM - Derimod

PRZMA - Prizma Press Matbaacılık

CANTE - Çan2 Termik

TSGYO - TSKB GMYO

HEDEF - Hedef Holding

Haber

Bu sayfada yer alan haberler ve haberlerin içerdiği şirketler hakkındaki bilgiler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Kaynak: Finnet

Bakmadan Geçme