Bank of America hisseye girince TAVAN göründü! 

Yeni halka arz hissede Bank of America alım yaptı. Hisse tavan fiyata yükseldi. İşte Bank of America'nın girişi ile tavan fiyata yükselen hisse hakkında detaylar! 

Bank of America hisseye girince TAVAN göründü! 
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Halka arz sonrası 12 Eylül 2023 tarihinde Borsa İstanbul’da işleme başlayan Tarkim Bitki Koruma payları bugün tavan fiyata yükseldi. Hissede en yüklü alım yapan kurum ise Bank of America oldu.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Kurum, ortalama 532,04 TL maliyetle 67.400 lot alımı gerçekleştirdi. BofA’nın tahtaya girişi ile hisse tavan oldu. BofA’nın ardından en çok TARKM hissesi alan kurum ise ortalama 552,68 TL maliyetle 27.349 lot alımı yapan A1 oldu. 

HALKA ARZ SONRASI %412 KAZANDIRDI 

Tarkim Bitki Koruma payları için 5-6 Eylül tarihinde talep toplama işlemleri gerçekleştirilmişti. Halka arz fiyatı 107,50 TL olan TARKM, halka arz sonrası en yüksek ise 953 TL’yi gördü. Bir dönem tedbirlerle boğuşan TARKM hisseleri, bugünkü fiyatı olan 551,50 TL ile halka arz sonrası yatırımcılarına %412 kazanç sağlamış oldu. 

Bank of America hisseye girince TAVAN göründü! 


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme