Bank of America'nın topladığı sanayi hissesi tavan oldu!

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören sanayi şirketlerinden F-M İzmit Piston (FMIZP), 2 Nisan tarihinde tavan fiyattan kapanış yaptı. Bank of America (BofA) yüklü miktarda FMIZP hissesi aldı.

Bank of America'nın topladığı sanayi hissesi tavan oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında 2 Nisan tarihli seans sona erdi. Endeksin düşüşle kapandığı seansta birçok hisse senedi ise tavan fiyattan kapanış gerçekleştirdi. Tavan olan hisselerden biri de F-M İzmit Piston (FMIZP) payları oldu. Şirketin hisselerinde Bank of America’dan yüklü alım yapıldı.

FMIZP TAVAN FİYATTAN KAPANIŞ YAPTI!

F-M İzmit Piston’un Borsa İstanbul’da işlem gören payları, 1 Nisan 2024 tarihli seansı 337,50 TL’den kapatmıştı. 2 Nisan tarihinde alıcıların yoğun olduğu hisse, günü en yüksek fiyatına yükseldi. Tavandan kapanış yapan hissenin fiyatı 371,25 TL’ye çıktı.

Bank of America'nın topladığı sanayi hissesi tavan oldu!

BANK OF AMERICA’DAN YÜKLÜ ALIM YAPILDI!

F-M İzmit Piston paylarında, 2 Nisan tarihli seansta en fazla hisse alımı yapılan kurum Bank of America oldu. BofA üzerinden ortalama 367,071 TL maliyetle 41.992 lot FMIZP hissesi alındı. Alıcılar tarafında diğer aracı kurumlar ise 36 binin üzerinde lot ile Deniz Yatırım, 27 binin üzerinde lot ile OYAK Yatırım, 11 binin üzerinde lot ile A1 Capital, 8 binin üzerinde lot ile Marbaş ve 12 bine yakın lot ile de diğer kurumların toplamı oldu.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme