Bank of America TARKM hissesinde yüklü alım yaptı!

Dünyanın önde gelen yatırım kuruluşlarından Bank of America, 26 Ocak 2024 Cuma günü Tarkim Bitki Koruma (TARKM) hisselerinde yüklü alım yaptı. Hisse, günü tavan fiyattan kapattı.

Bank of America TARKM hissesinde yüklü alım yaptı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden Tarkim Bitki Koruma (TARKM)'nın hisseleri, 26 Ocak 2024 Cuma gününü tavan fiyattan kapattı. Halka arzın ardından gösteriği yükselişle birlikte yatırımcılara ciddi oranda para kazandıran TARKM, 2023 yılı halka arz şirketleri arasında öne çıkmıştı.

Halka arz fiyatı 107,50 TL olan hisse, daha sonra ise 953 TL'ye kadar yükselmişti. Borsa İstanbul'un bir dönem tedbir kapsamına aldığı TARKM hisseleri, bir miktar düşüş kaydederek 953 TL'den 435 TL'ye kadar gerilemişti. Bu fiyattan yeniden yükselişe geçen hisse, 26 Ocak 2024 Cuma günkü seansı ise 742,50 TL'den kapattı.

Bank of America TARKM hissesinde yüklü alım yaptı!

BANK OF AMERICA YÜKLÜ ALIM YAPTI

Tarkim Bitki Koruma'nın borsada işlem gören hisselerinde Bank of America alıcı olarak öne çıktı. Kurum, 26 Ocak Cuma günü ortalama 747,572 TL'den 126.842 adet TARKM hissesi aldı. Bank of America'yı alıcılar tarafında Osmanlı Yatırım, Tacirler Yatırım, Şeker Yatırım ve Investaz Yatırım takip etti. Satıcılarda ise Yapı Kredi Yatırım'dan 36.226 lot satışı geldi. Yapı Kredi'yi ise İş Yatırım, Garanti Yatırım, Ziraat Yatırım ve Vakıf Yatırım takip etti.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.