Bedelsiz açıkladı, hisse fiyatı 1 haftada 11.939 TL'ye yükseldi!

Borsa İstanbul'un önde gelen şirketlerinden Bosch Fren (BFREN), 29 Eylül tarihinde %1125,47 oranında…

Bedelsiz açıkladı, hisse fiyatı 1 haftada 11.939 TL'ye yükseldi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un önde gelen şirketlerinden Bosch Fren (BFREN), 29 Eylül tarihinde %1125,47 oranında bedelsiz sermaye artırımı kararı açıkladı. Şirketin hisseleri o tarihten bu yana 1 hafta içerisinde 6.127 TL’den 11.939 TL’ye yükseldi!

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Bosch Fren Sistemleri, 16 yıl aradan sonra bedelsiz sermaye artırımı kararı aldı. Şirket, en son 2007 yılında %53,25 oranında bedelsiz sermaye artırımı gerçekleştirmişti. Şirketten, 29 Eylül 2023 tarihinde bu kez %1125,47 oranında bedelsiz sermaye artırımı kararı geldi. Gelen bu karar sonrası BFREN hisseleri tavan serisine başladı.

7 İŞLEM GÜNÜNDE HER GÜN TAVAN OLDU!

Bosch Fren‘in bedelsiz sermaye artırımı kararı sonrası, Borsa İstanbul‘da 7 seans gerçekleşti. BFREN hisseleri her gün tavan fiyattan kapanış yaptı. Bedelsiz kararının açıklandığı gün, seansı 6.127 TL‘li fiyatlardan kapan BFREN hisseleri, 10 Ekim 2023 tarihinde de tavan fiyata yükseldi ve 11.939 TL‘yi gördü. Bedelsiz sermaye artırımından yararlanmak isteyen yatırımcılar, BFREN hisselerine adeta hücum ediyor.

Haber

Şirketin hisseleri bedelsiz sermaye artırımı kararı açıklanmasının ardından %100‘e yakın bir yükseliş gösterdi. Ancak, şirketin bedelsiz kararı henüz onaylanmış değil. Bosch Fren‘in bedelsiz sermaye artırımı kararı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan onay bekliyor.

Şirketin bedelsiz sermaye artırımını, mobil uygulamalarımız ve WhatsApp kanalımızdan takip edebilirsiniz.

iOS Uygulama Linki

Android Uygulama Linki

WhatsApp Kanalı Linki

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BOSCH FREN BEDELSİZ SERMAYE ARTIRIMI HABERİ!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme