Bedelsiz kararı hisseyi tavan fiyata çıkardı!

Borsa İstanbul'un bilişim şirketlerinden Fonet Bilgi Teknolojileri, 2 Ekim tarihinde bedelsiz…

Bedelsiz kararı hisseyi tavan fiyata çıkardı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un bilişim şirketlerinden Fonet Bilgi Teknolojileri, 2 Ekim tarihinde bedelsiz sermaye artırımı kararı açıkladı. Şirket tarafından açıklanan %260 oranındaki bedelsiz kararı, 3 Ekim tarihinde hisseyi tavan fiyata çıkardı!

Borsa İstanbul’da payları işlem gören şirketlerden Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş., 2 Ekim 2023 tarihinde bedelsiz sermaye artırımı kararı aldı. Şirket, bu karar doğrultusunda 40.000.000 TL olan sermayesini 140.000.000 TL’ye yükseltmeyi hedefliyor.

KAP üzerinden duyuruda bulunan FONET, bedelsiz sermaye artırımı oranını ise %260 şeklinde duyurdu. Gelen bu karar sonrasında şirketin hisseleri, 3 Ekim 2023 tarihinde seansa tavan fiyattan başladı. Önceki günü 21,86 TL’den kapatan FONET hisseleri, güne 24,04 TL fiyattan işlem görerek başladı.

FONET NE ZAMAN BÖLÜNECEK?

FONET bedelsiz sermaye artırımı için SPK’dan onay bekliyor. Şirket’in sermaye artırımını 2023 yılı sonunda ya da 2024 yılı ilk çeyreğinde gerçekleştirmesi bekleniyor.

Halka arz ve sermaye artırımı yapan şirketleri aşağıda linkleri bulunan mobil uygulamalarımız ve WhatsApp kanalımız üzerinden anlık bildirimlerle takip edebilirsiniz.

iOS Uygulama Linki

Android Uygulama Linki

WhatsApp Kanalı Linki


Bakmadan Geçme