Beton şirketinden 300.000.000 TL'lik iş anlaşması!

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören beton şirketlerinden Boğaziçi Beton (BOBET), yeni iş sözleşmesine imza attı. Şirket, sözleşme bedelinin 300.000.000 TL olduğunu duyurdu.

Beton şirketinden 300.000.000 TL'lik iş anlaşması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un önde gelen beton şirketlerinden Boğaziçi Beton, rekor bedelli bir iş anlaşması açıkladı. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden imzalanan sözleşme detaylarını paylaşan Boğaziçi Beton, Kalyon İnşaat ile 300.000.000 TL bedelli sözleşme imzalandığını belirtti.

Şirketin KAP açıklamasında, "Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. İle İstanbul Kampüs Merkezi Projesi işi için hazır beton üretimi ve tedariği sözleşmesi imzalanmıştır. Proje kapsamında yaklaşık 300.000.000 TL (üçyüzmilyonTürkLirası) tutarında hazır beton üretimi ve tedariği işi olacaktır. (Proje kapsamında tutar değişkenlik gösterebilir) 
Proje kapsamında hazır beton üretimi için İstanbul ili Eyüpsultan ilçesi İhsaniye mahallesi İstanbul caddesi n 18 adresinde İstanbul İhsaniye mobil hazır beton tesisi kurulmasına karar verilmiştir."
ifadeleri kullanıldı.

HİSSE YÜKSELİŞTE!

Boğaziçi Beton'dan gelen iş anlaşması şirketin Borsa İstanbul'da işlem gören paylarını da olumlu etkiledi. BOBET payları, 6 Mart 2024 tarihli seansı 34,70 TL'den kapatmıştı. Hisse, 7 Mart saat 17.15 itibariyle %4'ün üzerinde yükselişle 36 TL'nin üzerinde işlem görüyor.

Beton şirketinden 300.000.000 TL'lik iş anlaşması!

BOBET hisse fiyatı haber yayın saati ile geçerlidir. Fiyat, gün içerisinde değişebilir.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme