Kısa zamanda yüzde 891 yükselen hisse taban oldu!

Borsa İstanbul'da kısa zaman içerisinde yüzde 891 yükseliş gösteren FONET, taban fiyata düştü. Hissede gelen ilk satış, kartopu etkisi yarattı. İşte FONET hisselerinde yaşananlar!

Kısa zamanda yüzde 891 yükselen hisse taban oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasının son birkaç ay içerisinde en çok yükselen hissesi FONET oldu. Hisse, 51 seans gibi bir sürede %891 yükseliş kaydetmişti. FONET paylarındaki ani ve sert yükseliş hissede yatırımcı olmayanları üzerken, yatırımcısı olanları da mutlu etmişti.

51 SEANSTA %891 PRİM GETİRDİ!

Fonet Bilgi Teknolojileri'nin Borsa İstanbul'da işlem gören payları, bedelsiz sermaye artırımının ardından bir miktar düşmüştü. Hisse, 26 Aralık 2023 tarihinde 5,91 TL'ye kadar gerilerken 7 Mart 2024 tarihinde ise 58,60 TL'ye yükseldi. Hissede 51 seanslık performans, %891 yükseliş olarak kayıtlara geçti.

GELEN SATIŞ, KARTOPU ETKİSİ YARATTI!

Fonet hisseleri, 7 Mart tarihinde de tavan fiyata yükselmişti. Ancak tavandan gelen ilk satış, kartopu etkisi yaratarak yeni satışların peş peşe gelmesine sebep oldu. Yoğun satışların ardından devre kesicilerin çalıştığı FONET paylarında, saat 11.40 itibariyle taban fiyat devam ediyor. Hisse, 47,98 TL'den işlem görüyor.

Kısa zamanda yüzde 891 yükselen hisse taban oldu!

FONET hissesinde taban fiyat, haber yayın saati ile geçerlidir. Gün içerisinde fiyat değişebilir.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme