Bilanço açıklayan şirketin hisseleri TABAN oldu

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden finansal tablo açıklamaları gelmeye devam ediyor.…

Bilanço açıklayan şirketin hisseleri TABAN oldu
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerden finansal tablo açıklamaları gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün bilançosunu açıklayan şirketin hisseleri bugün taban fiyattan açıldı. İşte detaylar!

Şirketlerin finansal tablo açıklamalarında sona yaklaşılırken, Casa Emtia da bilançosunu açıklayan şirketlerden biri oldu. Özkaynaklarında ciddi düşüş görülen şirketin hisseleri de Borsa İstanbul’da düşüş gösterdi.

SON ÇEYREKTE KÂR AÇIKLADI

Casa Emtia, 9 aylık dönemde zarar etse de 2023 yılının 2. çeyreğinde ettiği zararı tolöre etti. Şirket, 2. çeyrekte 11 milyon TL’nin üzerinde zarar açıklamıştı. Casa’nın 3. çeyrekteki net kârı ise 8 milyon TL’nin üzerine çıktı.

ÖZKAYNAKLARI DÜŞTÜ

2023 yılının 6 aylık finansal tablosunda 493 milyon TL’nin üzerinde özkaynak açıklayan CASA, 9 aylık bilançosunda ise 88 milyon TL’nin üzerinde özkaynak duyurdu. Şirketin özkaynaklarının düşmüş olduğu görüldü.

HİSSE TABAN OLDU

Casa’dan gelen 2023/9 bilançosunun ardından Borsa İstanbul’da işlem gören hisselerinde de düşüş görüldü. 13 Kasım tarihli seansı 163,40 TL’den kapatan CASA, 14 Kasım tarihinde taban fiyat olan 147,10 TL’den açılış yaptı.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme