Marbaş'tan halka arz açıklaması!

Halka arz hazırlıklarını sürdüren Marbaş Menkul Değerler A.Ş., konuyla ilgili açıklamada bulundu…

Marbaş'tan halka arz açıklaması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Halka arz hazırlıklarını sürdüren Marbaş Menkul Değerler A.Ş., konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Geniş yetkili aracı kurum Marbaş Menkul Değerler A.Ş., paylarının halka arz edilmesi sürecine ilişkin önemli bir adım attı.

Şirket, bu kapsamda esas sözleşmenin uygun hale getirilmesi ve kayıtlı sermaye sistemine geçilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu’na 17.08.2023 tarihinde başvuruda bulundu.

Yapılan başvurunun olumlu sonuçlanması ise SPK’nın 10.11.2023 tarihli yazısı ile Marbaş Menkul Değerler A.Ş.‘ye bildirildi.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, halka arz sürecine ilişkin gelişmelerin kamuoyu ve yatırımcılarla paylaşılacağı belirtildi.

Marbaş Menkul Değerler A.Ş.‘nin bu önemli adımı, şirketin gelecekteki büyüme ve gelişme stratejilerine ışık tutarken, yatırımcılar arasında da büyük bir ilgi uyandırmış durumda.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme