Bilançosunu açıklayan şirketin hisseleri tavan fiyatta!

Borsa İstanbul'un finans şirketlerinden Ulusal Faktoring (ULUFA) geçtiğimiz gün bilançosunu açıkladı. Şirketin hisseleri, bugün tavan fiyattan açılış yaptı. 

Bilançosunu açıklayan şirketin hisseleri tavan fiyatta!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden Ulusal Faktoring (ULUFA), 13 Şubat akşamında 2023/12 finansal tablosunu yatırımcılarla paylaştı. Şirketin açıkladığı finansal tabloda net dönem kârı ve özkaynakların yükselmiş olduğu görüldü. Ulusal Faktoring, 2022/12 finansal tablosunda 100,36 milyon TL olan net dönem kârını 2023/12 bilançosunda 503,19 milyon TL şeklinde duyurdu. Şirketin net dönem kârındaki artış oranı son dönemler arasında %401 oldu.

Özkaynaklarında da artış görülen Ulusal Faktoring, 2023/9 finansal tablosunda 675,61 milyon TL olan bu kalemi de 848,33 milyon TL'ye yükseltti. Şirketin özkaynaklarındaki artış oranı ise %26 oldu. Ulusal Faktoring'in esas faaliyet gelirleri ise 2,33 milyar TL şeklinde duyuruldu.

HİSSE GÜNE TAVAN FİYATTAN BAŞLADI!

Ulusal Faktoring'in Borsa İstanbul'da işlem gören payları, gelen finansal tablo açıklamasının ardından 14 Şubat tarihli seansa yükselişle başladı. ULUFA payları 13 Şubat'ta seansı 10,05 TL'den kapatmıştı. Hissede saat 10.25 itibariyle tavan fiyat olan 11,05 TL fiyat devam ediyor.

Bilançosunu açıklayan şirketin hisseleri tavan fiyatta!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme