Bir ayda yüzde 287 yükselen hisse bugün taban fiyatta!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketin hissesi, 1 ayda yüzde 287 yükselmişti. Hisse bugün taban fiyata geriledi. İşte yaşanan detaylar!

Bir ayda yüzde 287 yükselen hisse bugün taban fiyatta!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında son zamanların en dikkat çeken şirketlerinden biri Bayrak EBT Taban Sanayi oldu. Şirketin hisseleri, son 1 ayda %287 yükselişle adından söz ettirmeyi başarmıştı. Kısa zamanda sert yükseliş kaydeden BAYRK, yatırımcılarının ise adeta ceplerini doldurdu.

BİR AYDA ADETA UÇTU!

18 Aralık 2023 tarihinde 9,08 TL'den işlem gören şirket, aradan geçen zaman içerisinde adeta uçuşa geçmişti. BAYRK hissesi, 18 Ocak 2024 tarihli seansı ise 35,16 TL'den kapatmıştı. Son ayların en çok yükselen hisselerinden biri olan BAYRK 19 Ocak tarihinde ise taban fiyatı gördü.

Bir ayda yüzde 287 yükselen hisse bugün taban fiyatta!

BAYRAK HİSSESİNDE SATIŞ RAKAMLARI

Bayrak Taban'ın hisselerinde, 19 Ocak 2024 saat 14.25 itibariyle en çok satış yapılan kurum, Yapı Kredi oldu. Kurum'dan ortalama 32,47 TL maliyetle 120 binin üzerinde satış gerçekleştirildi. Satış yapılan diğer kurumlar ise Garanti, Vakıf, Oyak ve Ziraat olarak kayıtlara geçti.

Haberin yazıldığı saatten sonra fiyatlar ve oranlar değişebilir.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme