BİST şirketi 2 ihaleyi duyurdu!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirket, 2 iş anlaşması birden açıkladı.

BİST şirketi 2 ihaleyi duyurdu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Platform Turizm (PLTUR), 2 iş anlaşması birden açıkladı. Şirketten yapılan iş anlaşmaları, yatırımcıların dikkatini de üzerine çekti.

22 Aralık seansının kapanmasının ardından yapılan ilk iş anlaşmasında Platform Turizm, İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Başkanlığı (AFAT) tarafından düzenlenen ihalede en avantajlı teklifi verdiklerini duyurdu.

Platform Turizm söz konusu ihaleye ilişkin şu açıklamalara yer verdi:

“2023/969152 ihale kayıt numaralı İÇİŞLERİ BAKANLIĞI AFET ve ACİL DURUM BAŞKANLIĞI Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan 12 Aylık Ankara Personel Taşıma ihalesi işi 22.247.500,00 TL bedel ile ekonomik olarak en avantajlı teklif sahibi olan firmamız üzerinde kalmış olup, kesinleşen ihale kararı tarafımıza tebliğ edilmiştir.

İhale mevzuatı kapsamında sözleşme imzalanması için davet beklenmektedir.”

Öte yandan Beyoğlu Belediyesi tarafından düzenlenen bir başka ihalede de en uygun teklifi verdiklerini açıklayan Platform Turizm, “13.12.2023 tarihinde 2023/1277814 ihale kayıt numaralı BEYOĞLU BELEDİYESİ Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan 12 Aylık PERSONEL TAŞIMASI ihalesi işi 8.937.585,00 TL bedel ile ekonomik olarak en avantajlı teklif sahibi olan firmamız üzerinde kalmış olup, kesinleşen ihale kararı tarafımıza tebliğ edilmiştir.

İhale mevzuatı kapsamında sözleşme imzalanması için davet beklenmektedir.

Kamuoyuna ve değerli yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.” ifadelerine yer verdi.