BIST şirketi, üretime geçici olarak ara verdi!

Borsa İstanbul'un güçlü şirketlerinden Jantsa Jant Sanayi, üretime geçici olarak ara verildiğini duyurdu.

BIST şirketi, üretime geçici olarak ara verdi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Jantsa Jant Sanayi (JANTS), Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Şirket, yıl sonu envanter çalışması ve planlı bakım çalışmaları nedeniyle, üretime geçici olarak ara verileceğini duyurdu.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Jantsa'nın KAP üzerinden yaptığı açıklamanın detaylarında ise şu ifadeler yer aldı:

"Şirketimiz Umurlu Fabrikasında 20.12.2023 - 02.01.2024 tarihleri arasında üretim hattlarında yapılacak planlı bakım-onarım  ve envanter çalışmaları sebebiyle üretime geçici olarak ara verilecektir.

Kamuoyuna saygıyla sunulur."

JANTSA HİSSE GRAFİĞİ

BIST şirketi, üretime geçici olarak ara verdi!

JANTSA HAKKINDA 

Jantsa, Türkiye’ nin ilk 30 otomotiv yan sanayiinde yer alan; ticari, endüstriyel ve tarım makineleri için Avrupa'daki en büyük çelik jant üreticilerinden biridir. 1500'den fazla çalışanı olan ve yıllık iki milyon yediyüz bin jant üretim kapasitesine sahip, global bir firmadır. JANTSA, ürünlerinin % 80'ini dünya genelinde 85+ ülkedeki en saygın OEM ve Aftermarket müşterilerine ihraç etmektedir. Şirket, 8000 farklı tasarımda 300 ebat jant üretmektedir; bu, Jantsa’ yı, tüm segmentlerde en geniş ürün yelpazesini sağlayabilen tek üretici yapmaktadır.