BofA 1,42 milyon lot aldı! Yüzde 53 düşen hisse TAVAN oldu!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden Flap Kongre Toplantı Hizmetleri (FLAP), 15 Nisan tarihinde tavan fiyata yükseldi. Bank of America (BofA) üzerinden 1,42 milyon lot FLAP hissesi alındı. 

BofA 1,42 milyon lot aldı! Yüzde 53 düşen hisse TAVAN oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Flap Kongre Toplantı Hizmetleri (FLAP)'nin hisseleri, son zamanlarda düşüş göstermişti. 1 ayda yaklaşık %53 düşüş gösteren FLAP, 15 Nisan tarihli seansta ise tavan fiyata yükseldi. Dünyanın önde gelen yatırım kuruluşlarından Bank of America (BofA) üzerinden 1,42 milyon lot FLAP alındı.

1 AYDA %53 DÜŞMÜŞTÜ!

Flap Kongre Toplantı Hizmetleri'nin Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 4 Mart 2024 tarihinde 17,28 TL'ye kadar yükselmişti. Daha sonra düşüş kaydeden hisse, 4 Nisan tarihinde ise 8,07 TL'ye kadar geriledi. FLAP, iki tarih ve fiyat arasında yaklaşık %53'lük düşüş göstermişti. O tarihin ardından ise FLAP hisseleri için yeniden yükseliş başladı.

BofA 1,42 milyon lot aldı! Yüzde 53 düşen hisse TAVAN oldu!

BofA'DAN 1,42 MİLYON LOTLUK ALIM!

Dünyanın en bilinen yatırım kuruluşlarından biri olan Bank of America (BofA) üzerinden yüklül miktarda FLAP alındı. 15 Nisan tarihinde BofA'dan 1.420.497 lot alımı gerçekleştirildi. BofA'nın ardından en fazla FLAP alınan diğer aracı kurumlar ise; 650 binin üzerinde lot ile Meksa, 206 binin üzerinde lot ile Yapıkredi, 191 binin üzerinde lot ile Osmanlı, 130 binin üzerinde lot ile A1 Capital ve 153 binin üzerinde lot ile de diğer aracı kurumların toplamı oldu.

HİSSE TAVAN FİYATA YÜKSELDİ!

Flap Kongre Toplantı Hizmetleri'nin Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 9 Nisan tarihli seansı 9,71 TL'den kapatmıştı. Hisse, alıcıların galip gelmesi ile 15 Nisan tarihinde tavan fiyata yükseldi. FLAP paylarında saat 15.35 itibariyle tavan fiyat olan 10,68 TL devam ediyor.

BofA 1,42 milyon lot aldı! Yüzde 53 düşen hisse TAVAN oldu!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme