BofA 1 milyon lot aldı! Halka arz hisse tavan oldu!

Borsa İstanbul'un yeni halka arzlarından Hatsan Gemi (HATSN), 24 Nisan tarihinde tavan fiyata yükseldi. Bank of America (BofA) üzerinden 1 milyon lot HATSN hissesi alındı. Detaylar, Halka Arz Hisseler olarak hazırladığımız haberde!

BofA 1 milyon lot aldı! Halka arz hisse tavan oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yeni şirketlerinden biri olan Hatsan Gemi, zirve fiyatından bir miktar düşüş göstermişti. Hisse 24 Nisan tarihinde ise sert yükselerek tavan fiyata çıktı. Dünyanın öncü yatırım kuruluşlarından Bank of America, yüklü miktarda HATSN hissesi aldı.

ZİRVEDEN %33 DÜŞMÜŞTÜ!

Hatsan Gemi’nin halka arz edilen payları, 22,60 TL’den satışa sunulmuştu. 22 Eylül 2023 tarihinde borsada işleme başlayan HATSN, 13 Şubat 2024’te ise zirve fiyatına yükseldi. O tarihte 97,50 TL’yi gören HATSN payları, daha sonra ise düşüşe geçti. Kademeli olarak düşen hisse, 22 Nisan tarihli seansı 64,75 TL’den kapattı. Hisse, zirveden %33 düşüş kaydetti.

BofA’DAN 1 MİLYON LOT ALIM!

Dünyanın önde gelen yatırım kuruluşlarından Bank of America üzerinden, 24 Nisan tarihinde 1 milyon lot HATSN alındı. Hisse gelen bu yüklü alımla birlikte tavan fiyata yükselerek 71,20 TL’den kapanış yaptı. Alıcılar tarafında Bank of America’yı 221 bin lot ile Tacirler Yatırım, 101 bin lot ile de A1 Capital takip etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Bakmadan Geçme