BofA 1 milyona yakın lot aldı! Hisse TAVAN oldu!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden Garanti Yatırım Ortaklığı (GRNYO), 2023 yılının 12 aylık bilançosunu açıklamıştı. Bilanço sonrası ilk seansta Bank of America (BofA) üzerinden 1 milyona yakın GRNYO hissesi alındı. Hisse, günü tavan fiyattan kapattı.

BofA 1 milyona yakın lot aldı! Hisse TAVAN oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Garanti Yatırım Ortaklığı (GRNYO), 2023 yılının 12 aylık finansal verilerini açıklamıştı. 4 Nisan 2024 tarihli seans öncesi açıklanan finansal tabloda, şirketin 14,82 milyon TL zarar açıkladığı görüldü. Garanti Yatırım Ortaklığı’nın özkaynakları ise önceki çeyreğe göre yaklaşık %6 oranında artarak 67,86 milyon TL oldu. Şirket her ne kadar zarar açıklasa da bilanço açıklanması sonrası ilk seansta tavan fiyattan kapanış yaptı.

ZARAR AÇIKLADI, HİSSE TAVAN OLDU!

Garanti Yatırım Ortaklığı’nın Borsa İstanbul’da işlem gören payları, 3 Nisan 2024 tarihli seansı 9,8 TL’den kapatmıştı. Hisse 4 Nisan tarihinde tavan fiyata yükselerek 10,78 TL’den kapanış gerçekleştirdi.

BofA 1 milyona yakın lot aldı! Hisse TAVAN oldu!

BANK OF AMERICA’DAN YÜKLÜ ALIM!

Dünyanın önde gelen yatırım kuruluşlarından Bank of America üzerinden, 4 Nisan tarihinde yüklü miktarda GRNYO hissesi alındı. BofA, ortalama 10,55 TL maliyetle 923.274 lot alım gerçekleştirdi. Alıcılar tarafında diğer aracı kurumlar ise 219 binin üzerinde lot ile Garanti, 212 binin üzerinde lot ile İnfo, 211 binin üzerinde lot ile Tacirler, 82 binin üzerinde lot ile Bulls ve 204 binin üzerinde lot ile de diğer aracı kurumların toplamı oldu.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme