BofA 1 milyondan fazla lot aldı! Hisse hareketlendi!

Dünyanın önde gelen yatırım kuruluşlarından Bank of America (BofA), SASA Polyester (SASA) hisselerinde yüklü alım yaptı. BofAn'nın 1 milyon fazla lot aldığı SASA hisseleri hareketlendi.

BofA 1 milyondan fazla lot aldı! Hisse hareketlendi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsanın önde gelen şirketlerinden SASA Polyester, son zamanlardaki düşüşü ile adından söz ettirirken hisse yeniden yükseliş trendine girmeye çalışıyor. 9 Şubat 2024 tarihli borsa seansında da SASA hisselerinde Bank of America'nın yüklü miktarda alım gerçekleştirdiği görüldü. Dünyanın en büyük yatırım kuruşlarından biri olan BofA, bu tarihte 1 milyonun üzerinde SASA pay alışı gerçekleştirdi.

BANK OF AMERICA 1 MİLYONDAN FAZLA LOT ALDI!

SASA hisselerinde alıcı tarafında Bank of America lider oldu. Kurum, 9 Şubat saat 12.00 itibariyle ortalama 39,68 TL maliyetle 1.004.623 lot alımı gerçekleştirdi. Bank of America'nın ardından en çok alım yapan kurumlar ise Tacirler, A1 Capital, Gedik Yatırım ve Marbaş Menkul Değerler oldu. SASA payların günün en çok satış yapan kurumu ise 750 binin üzerinde lot ile Yapı Kredi oldu.

HİSSEDE HACİM ARTIYOR!

SASA Polyester'in hisseleri, 8 Şubat 2024 tarihli seansı 39,26 TL'den kapatmıştı. 9 Şubat'a hareketli başlayan hissede, saat 12.00 itibariyle 869 milyonun üzerinde hacim var. Öte yandan hareketli bir gün geçiren SASA, 39,60 TL'li fiyatlardan işlem görmeye devam ediyor.

Veriler, saat 12.00 itibariyle geçerlidir. Gün içerisinde değişiklik gösterir.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme