BofA 1 milyondan fazla lot aldı! Yazılım hissesi tavan!

Borsa İstanbul'da işlem gören yazılım şirketlerinden Smartiks Yazılım (SMART) tavan fiyata yükseldi. Bank of America (BofA), SMART hisselerinde 1 milyon fazla lot alımı gerçekleştirdi. İşte detaylar!

BofA 1 milyondan fazla lot aldı! Yazılım hissesi tavan!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da yükseliş devam ederken, bu yükselişe ayak uyduran şirketlerden biri de Smartiks Yazılım oldu. Son zamanlarda yukarı yönlü grafik yakalayan SMART payları, 21 Şubat 2024 tarihli seansta tavan fiyata yükseldi. SMART hisselerinde alıcılar tarafında dikkat çeken kurum ise dünyanın önde gelen yatırım kuruluşlarından Bank of America oldu.

HİSSEYİ BofA TOPLADI!

Bank of America, 21 Şubat saat 15.50 itibariyle yüklü miktarda lot alımı yaptı. Kurum aracılığı ile 1.115.609 lot alınırken alımların ortalama maliyeti ise 46,29 TL şeklinde kayıtlara geçti. Alıcılar tarafında diğer kurumlar ise sırayla A1 Capital, Şeker Yatırım, Halk Yatırım, Phillip Capital ve Diğer kurumlar oldu.

HİSSE TAVANA YÜKSELDİ!

Smartiks Yazılım'ın Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 20 Şubat 2024 tarihli seansı 43 TL'den kapatmıştı. Hisse, bugün ise tavan fiyata yükselerek 47,30 Tl'yi gördü. SMART, 2024 yılında ise şimdiye kadar %65'in üzerinde yükseliş gösterdi. Hisse, 29 Aralık 2023 tarihli seansı 28,60 TL'den kapatmıştı.

BofA 1 milyondan fazla lot aldı! Yazılım hissesi tavan!

Hisse tavan fiyatı ve haberde yer alan bilgiler haber yayın saati ile geçerlidir. Gün içerisinde fiyatlar değişebilir.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme