BofA, 2 gündür düşen halka arz hisseyi topladı! Yeniden tavan!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Mogan, 20 Mart tarihli seansta yeniden tavan fiyata yükseldi. Bank of America üzerinden 10 milyona yakında MOGAN lot alımı gerçekleştirildi. İşte MOGAN paylarında yaşananlar!

BofA, 2 gündür düşen halka arz hisseyi topladı! Yeniden tavan!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayan yeni şirketlerden Mogan Enerji Yatırım Holding, son zamanlarda inişli çıkışlı bir grafik sergiledi. Önceki 2 gün düşüş gösteren MOGAN, bugün ise tavan fiyata yeniden çıktı. Hissede en fazla alım yapılan kurum ise dünyanın önde gelen aracı kurumlarından Bank of America (BofA) oldu.

HALKA ARZ SONRASI %111 KAZANDIRDI

Mogan Enerji Yatırım Holding'in halka arz edilen payları, 7 Mart 2024 tarihinde borsada işleme başlamıştı. Halka arz fiyatı 11,33 TL olan MOGAN, 18 Mart tarihli seansta 24 TL'yi gördü. MOGAN, 24 TL'ye geldiğinde, yatırımcılarına %111 kazandırdı. 

BOFA TOPLADI, HİSSE TAVAN OLDU!

MOGAN payları, 18 ve 19 Mart tarihli seanslarda düşüş gösterdi. Şimdiye dek en yüksek 24 TL'yi gören hisse, geçtiğimiz gün ise 19 TL'ye kadar gerilemişti. Bank of America, 20 Mart tarihinde MOGAN paylarında yüklü alım gerçekleştirerek hisseyi yeniden tavana götürdü. MOGAN, günün tavan fiyatı olan 21,54 TL'ye yükseldi. 

Bank of America üzerinden 9.275.033 lot MOGAN alımı gerçekleştirildi. Diğer alım yapılan kurumlar ise 3,7 milyon lot ile Şeker, 2,6 milyon lot ile İnfo, 2,6 milyon lot ile A1 ve 460 binin üzerinde lot ile Meksa oldu.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme