BofA 8 milyona yakın lot aldı! Halka arz hisse tavan!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Mogan Enerji Yatırım Holding tavan oldu. Bank of America (BofA) üzerinden 8 milyona yakın MOGAN hissesi alındı.

BofA 8 milyona yakın lot aldı! Halka arz hisse tavan!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında 8 Nisan tarihli seans sona erdi. Endeksin yükselişi ile kapanan seansta birçok hisse senedi de sert yükseldi. Dünyanın önde gelen yatırım kuruluşlarından biri olan Bank of America üzerinden 8 milyona yakın MOGAN hissesi alındı. MOGAN payları 8 Nisan tarihli seansı tavan fiyattan kapattı.

11,33 TL'DEN HALKA ARZ EDİLMİŞTİ!

Mogan Enerji Yatırım Holding'in halka arz edilen payları 7 Mart 2024 tarihinde borsada işleme başlamıştı. Halka arz fiyatı 11,33 TL olan MOGAN, en yüksek ise 24 TL'yi görmüştü. Hissede 24 TL'nin ardından düşüş yaşanırken, bu düşüş alıcılar tarafından fırsat bilindi.

BANK OF AMERICA TOPLADI!

Dünyanın önde gelen yatırım kuruluşlarından biri olan Bank of America, 8 Nisan tarihli seansta yüklü miktarda MOGAN aldı. 5 Nisan seansını 16,43 TL'den kapatan MOGAN, tavan fiyata yükseldi ve 18,07 TL fiyattan kapanış gerçekleştirdi. Bofa üzerinden 7,95 milyon lot MOGAN alınırken, alıcılar tarafında ikinci sırada ise 1,74 milyon lot ile ŞEKER Yatırım geldi. 

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme