BofA'nın topladığı hisse tavan oldu! 9.902 TL'yi geçti!

Dünyanın önde gelen yatırım kuruluşlarından biri olan Bank of America (BofA), Konya Çimento (KONYA) hisselerinde yüklü alım yaptı. Tavan olan KONYA hissesinde fiyatı 9.902 TL'yi geçti.

BofA'nın topladığı hisse tavan oldu! 9.902 TL'yi geçti!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Konya Çimento (KONYA), 2024 yılındaki yükselişini 29 Şubat tarihli tavan fiyatla devam ettirdi. Bank of America'nın yüklü miktarda alım yaptığı KONYA hissesinde fiyat, 9.902 TL'nin üzerine çıktı.

MAYIS'TAN BU YANA %344 YÜKSELDİ!

Konya Çimento'nun Borsa İstanbul'da işlem gören payları, son 12 ayda en düşük fiyatı 15 Mayıs 2023 tarihinde görmüştü. O tarihte 2.230 TL'ye kadar gerileyen hisse, 29 Şubat 2024 tarihinde ise tavan fiyat olan 9.902 TL'ye yükseldi. Hisse Mayıs ayından bu yana %344 kazandırmış oldu.

BofA'nın topladığı hisse tavan oldu! 9.902 TL'yi geçti!

BANK OF AMERICA'DAN YÜKLÜ ALIM YAPILDI!

Sermayesinin ve fiili dolaşım oranının az olması ile bilinen Konya Çimento hisselerinde, en fazla alım Bank of America üzerinden yapıldı. BofA üzerinden 29 Şubat seansında 5 bin 600'ün üzerinde KONYA hisse alımı gerçekleştirildi.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme