BofA'nın topladığı hisse yüzde 215 yükseldi!

Bank of America (BofA), Borsa İstanbul'un dev şirketinin hisselerini toplamaya devam ediyor. Banvit Bandırma Vitaminli Yem Sanayii (BANVT) hisseleri, yılbaşından bu yana yüzde 215 yükseldi. İşte detaylar!

BofA'nın topladığı hisse yüzde 215 yükseldi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören dev şirketlerden Banvit Bandırma Vitaminli Yem Sanayii (BANVT), 2024 yılındaki yükselişine devam ediyor. BANVT payları 20 Mayıs seansında da tavan oldu. Yılbaşından bu yana %215 yükselen BANVT hisselerinde Bank of America'dan yüklü alımlar gelmeye devam ediyor.

YILBAŞINDAN BU YANA %215 YÜKSELDİ!

Banvit hisseleri 29 Aralık 2023 tarihli seansı 89,50 TL'den kapattı. Hisse, aradan geçen yaklaşık 4,5 aylık sürede sert yükseldi. 20 Mayıs tarihli seansta da tavan olan BANVT, 282 TL'yi gördü. Hisse kısa zamanda %215 yükseliş kaydetti.

BANK OF AMERICA'DAN YÜKLÜ ALIM GELDİ!

20 Mayıs tarihli seansta BANVT paylarında en fazla alım yapılan kurum, Bank of America oldu. BofA üzerinden 30 bine yakın lot alındı. Hissede diğer alıcılar ise İş Yatırım, Deniz Yatırım, TERA Yatırım ve Tacirler Yatırım oldu. BANVT hisselerinde saat 11.00 itibariyle tavan fiyat devam ediyor.

BofA'nın topladığı hisse yüzde 215 yükseldi!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme