BofA'nın yüklü alım yaptığı tekstil hissesi tavan oldu!

Borsa İstanbul'da işlem gören tekstil şirketlerinden Rodrigo Tekstil'in hisseleri bugün tavan oldu. Bank of America (BofA) üzerinden yüklü miktarda RODRG hissesi alındı. İşte detaylar!

BofA'nın yüklü alım yaptığı tekstil hissesi tavan oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un önde gelen tekstil şirketlerinden Rodrigo Tekstil (RODRG), son zamanlardaki yükselişine 21 Mart tarihindeki tavanla devam etti. RODRG tahtasında en çok alım yapılan kurum ise dünyanın önde gelen yatırım kuruluşlarından Bank of America (BofA) oldu.

YILBAŞINDAN BU YANA %86 YÜKSELDİ!

Rodrigo Tekstil’in Borsa İstanbul’da işlem gören payları, 29 Aralık 2023 tarihinde 53,10 TL’den seans kapanışı yapmıştı. Hisse, 21 Mart 2024 tarihli seansta ise 99 TL’den kapanış gerçekleştirdi. RODRG payları, yılbaşından bu yana %86’lık yükseliş göstermiş oldu. RODRG, 1 Mart 2024 tarihinde ise şimdiye kadarki tarihi zirvesi olan 108,90 TL’yi görmüştü.

BANK OF AMERICA’DAN YÜKLÜ ALIM YAPILDI!

21 Mart 2024 tarihinde Bank of America üzerinden yüklü miktarda RODRG hissesi alındı. BofA, 91.655 lot RODRG hisse alımı gerçekleştirdi. BofA’yı alıcılar tarafında takip eden diğer kurumlar ise Ziraat, Osmanlı, İnfo, Gedik ve diğer kurumlar oldu. 20 Mart 2024 tarihli seansı 90 TL’den kapatan RODRG, 21 Mart’ta tavan olarak 99 TL’den kapanış yaptı.

BofA'nın yüklü alım yaptığı tekstil hissesi tavan oldu!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme