BofA topladı! Enerji hissesi peş peşe tavan!

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Kartal Yenilenebilir Enerji (KARYE), 5 Nisan tarihinde de tavan fiyata yükseldi. Bank of America (BofA) yüklü miktarda KARYE alınan kurum oldu.

BofA topladı! Enerji hissesi peş peşe tavan!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da 2024 yılının yükselen şirketlerinden biri de Kartal Yenilenebilir Enerji olmuştu. Hisse, %248 oranında yükseliş gösterdikten sonra yaklaşık %55’lik de düşüş kaydetmişti. Düşüşün ardından yeniden sert yükselişe geçen KARYE payları, kısa zamanda %25’e yakın yükseliş gösterdi. KARYE paylarında 5 Nisan tarihinde en fazla alım yapılan aracı kurum ise Bank of America oldu.

3 GÜNDE YAKLAŞIK %25 YÜKSELDİ!

Kartal Yenilenebilir Enerji’nin Borsa İstanbul’da işlem gören payları, 2 Nisan tarihli seansı 36,36 TL’den kapatmıştı. Hisse, 3 Nisan tarihinde de 35 TL’nin altına düşmüştü. 4 ve 5 Nisan tarihli seanslarda tavan fiyata yükselen KARYE, 44,76 TL’yi gördü ve son 3 gün içerisinde yaklaşık %25 değer kazandı.

BofA topladı! Enerji hissesi peş peşe tavan!

BANK OF AMERICA’DAN YÜKLÜ ALIM!

Dünyanın önde gelen aracı kurumlarından Bank of America (BofA) yüklü miktarda KARYE alınan kurum oldu. BofA üzerinden 122 binin üzerinde KARYE alınırken, alıcılarda ikinci sırada 100 bine yakın lot ile İŞ Yatırım, üçüncü sırada da 38 binin üzerinde lot ile Marbaş geldi.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme