BofA, YF ve TEB dev şirketin hissesinde 4,2 milyon lot alım yaptı!

Borsa İstanbul'da 5 Nisan tarihli seans sona erdi. BIST 100 endeksinin yükselişi ile kapatan seansta SASA payları da yükselişi ile dikkat çekti. Bank of America (BOfA), Yatırım Finansman (YF) ve TEB aracılığı ile 4,2 milyon lot SASA alındı.

BofA, YF ve TEB dev şirketin hissesinde 4,2 milyon lot alım yaptı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul 100 endeksi, 5 Nisan 2024 tarihli seansı %5,37 yükselişle kapattı. Endeksin yükselişine birçok hisse senedi ayak uydururken, değerlenen hisselerden biri de Sasa Polyester’in hissesi oldu. SASA, günü yükselişle kapatırken Bank of America, Yatırım Finansman ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) üzerinden yüklü miktarda SASA payı alındığı görüldü.

SASA GÜNÜ %4,92 YÜKSELİŞLE KAPATTI!

Sasa Polyester, geçtiğimiz günlerde aldığı %700 bedelsiz sermaye artırımı kararı ile dikkat çekmişti. Tarihi zirve fiyatlarının uzağında işlem gören SASA, 4 Nisan tarihli seansı 37,80 TL’den kapatmıştı. SASA’daki düşüşü fırsat bilenler 5 Nisan tarihinde yüklü alım gerçekleştirdi. SASA, 5 Nisan’ı %4,92 yükselişle 39,66 TL’den kapattı.

Bofa, YF ve TEB dev şirketin hissesinde 4,2 milyon lot alım yaptı!

BofA, YF VE TEB ÜZERİNDEN YÜKLÜ ALIM!

SASA paylarında 5 Nisan tarihli alımlar dikkat çekti. Alıcılar tarafında dünyanın önde gelen yatırım kurumlarından Bank of America birinci sırada yer aldı. BofA üzerinden ortalama 39,16 TL maliyetle 1.503.289 lot SASA alındı. BofA’yı, 1.448.073 lot ile Yatırım Finansman takip etti. Listenin üçüncü sırasında ise 1.328.822 lot alım ile TEB yer aldı.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme