BofA yüklü satış yaptı, hisse taban oldu!

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden Platform Turizm (PLTUR) hisseleri, 1 Nisan tarihli seansta taban fiyata düştü. Bank of America (BofA), PLTUR paylarında yüklü satış yaptı.

BofA yüklü satış yaptı, hisse taban oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında 2024 nisan ayının ilk seansı geride kaldı. Endeksin inişli çıkışlı olduğu bir günde, birçok hisse senedi de taban fiyattan kapanış gerçekleştirdi. 1 Nisan tarihli seansta taban fiyata düşen hisselerden biri de Platform Turizm (PLTUR) hisseleri oldu. Dünyanın önde gelen yatırım kuruluşlarından biri olan Bank of America (BofA) üzerinden yüklü miktarda PLTUR satışı gerçekleştirildi.

TEK SEANSTA %10 DÜŞÜŞ GÖSTERDİ!

Platformu Turizm’in Borsa İstanbul’da işlem gören payları, 29 Mart 2024 tarihli seansı 17,30 TL’den kapatmıştı. 1 Nisan tarihli seansta BofA’dan yüklü satış yapılan PLTUR, %10 değer kaybederek günü taban fiyat olan 15,57 TL’den kapattı.

BofA yüklü satış yaptı, hisse taban oldu!

BofA’DAN YÜKLÜ PAY SATIŞI!

Dünyanın önde gelen yatırım kuruluşlarından biri olan Bank of America üzerinden 1 Nisan tarihinde 690.606 lot PLTUR satışı gerçekleştirildi. Satıcılar tarafında BofA’nın ardından diğer aracı kurumlar ise 272 binin üzerinde lot ile OYAK, 185 binin üzerinde lot ile QNB, 120 binin üzerinde lot ile Yapıkredi, 25 binin üzerinde lot ile Meksa ve 63 binin üzerinde lot ile de diğer aracı kurumlar yer aldı.

1 Nisan tarihinde Halk Yatırım üzerinden 199 binin üzerinde lot PLTUR alımı yapıldı.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Yorumlar 1
Borsa Amerika 02 Nisan 2024 12:01

Borsa daki kucuk yatırımcıyı Amerikan bankasinin ellerine bırakmışız topla oynar gibi oynuyor Cözüm kurumsala hisse başına günlük işlem limiti ve T1, t2 yasağı Sorun cözülmek isterse çoban Ahmet cözümü buluyor cözülmek istemezse birileri de düzende mi acep

Bakmadan Geçme